Met de drone in (of boven) het Loetbos

8 november 2020

De maanden oktober en november zijn de mooiste maanden om in de natuur foto’s te maken. In de herfst hebben de bomen en bladen mooie kleuren. Ik ben met mijn drone naar het Loetbos gegaan.

Vooral de kleuren rood en geel zie je rond deze tijd veel terug in de natuur. De bladen vallen van de bomen. Vrijdagmiddag 6 november en zaterdagavond 7 november ben ik met mijn dromen de natuur ingegaan. De natuur bij het Loetbos. In de zomer kun je hier een kano huren, en in de andere seizoenen kun je er ook heerlijk wandelen. Ik besloot om op deze dagen te gaan vliegen met mijn drone.

Overdag heb je heel mooi de zon die de bomen verlicht waardoor je de kleuren nog beter ziet. Zaterdagavond vooral de zonsondergang, en het oranje licht van de zon wat op de natuur schijnt. Naast dat ik ben gaan filmen en er een filmpje van heb gemaakt, heb ik ook wat prachtige foto’s gemaakt.

En natuurlijk heb ik er ook weer een mooi filmpje van gemaakt. Laat me vooral weten wat je van de foto’s en het filmpje vindt! 😉