Over mij

Hey, ik ben Julian. Ik ben web-developer en heb als hobby vliegen met de drone en het maken van filmpjes en foto’s. Ik vind het tof om deze filmpjes en foto’s te bewerken en op Youtube en Instagram te plaatsen.

De drone waarmee ik deze filmpjes en foto’s maak, is een Mavic Mini. Een kleine, maar fijne drone met een mooie kwaliteitscamera die filmpjes in 2K maakt. Een handige drone om makkelijk mee te nemen. Met de drone ga ik op zoek naar mooie locaties in Nederland (en buitenland). Met een beetje mooi weer stuur ik de drone de lucht in om mooie foto’s en video’s te maken.

De filmpjes die ik gemaakt heb, ga ik editen, daar maak ik een video van en plaats deze op mijn Youtube pagina. Ook de foto’s bewerk ik en plaats ik op mijn Instagram account. Op mijn Flying Guy Juul Instagram pagina en website plaats ik de foto’s en video’s die ik bewerkt heb. Volg me hier voor de mooiste beelden.

Naast Flying Guy Juul heb ik een eigen bedrijf genaamd: Studio Juul. Met dit bedrijf maak ik verschillende videoproducties zoals: bedrijfsfilms, registratie van bruiloften en evenementen en vanuit de lucht met de drone.

Mocht je meer willen weten of contact opnemen? Dat kan via Instagram of via de contactpagina.